ΑΠΟ ΤΟ CNN ΣΤΗ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑ

γράφει ο Bill Tsirigakis Sniper

 

Μέχρι να φτάσω στο επίμαχο θέμα που αφορά το όμορφο νησί της Κέρκυρας, θα πρέπει (είναι παραπάνω από αναγκαίο) να κάνω μία αναδρομή στο παρελθόν, και αμέσως να μοιραστώ μαζί σας τις………… σκέψεις μου.

Πριν μερικά χρόνια, μερικοί θα θυμάστε την Ροζ Βίλα, και τα όργια που έλαβαν μέρος εκεί. Μπορεί μερικά στοιχεία να είναι λάθος από αυτά που θα σας θυμίσω, αλλά το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα ακριβές.

Στη Ροζ Βίλα, ιδιοκτησίας γιατρού (μάλλον δεν ζει πια) εδώ και κάποια χρόνια βρέθηκαν άτομα της τότε μεγάλης κοινωνίας του νησιού να βγάζουν τα μάτια τους. Και στο φινάλε καλά έκαναν. Η δύσμοιρη όμως λάμπα, έμελε να γίνει το μεγάλο θέμα, αφού μέσα σε ένα μουν….. εεεεεε …. σε έναν κόλπο, δεν άντεξε, έσπασε και τελικά η παρτουζιάρα τύπισσα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο , αφού το νινί της είχε πολλαπλά κοψίματα.
Το θέμα πηρέ δημοσιότητα, το πήραν τα κανάλια και με τα πολλά πολλά το CNN μας έκανε ένα μεγαλοπρεπές αφιέρωμα.
Όλοι στηθήκαμε στις τηλεοράσεις με περίσσια υπερηφάνεια να δούμε το αφιέρωμα, ενώ την άλλη μέρα, σαν εξέχουσες κατίνες, σπιλώσαμε ονόματα, προσωπικότητες και αξιοπρέπειες που τελικά ουδεμία σχέση είχαν με το περιστατικό.
Και στο φινάλε, αν είχαν;
Έλα… ας πούμε την αλήθεια. Μερικοί τότε, σαν αγάμητοι που ήταν, ζήλεψαν που δεν ήταν εκεί, και εκδικούταν με τον σύνηθες κατινίστικο τρόπο.

Άλλη μία περίπτωση εξαγωγής ειδήσεων στο CNN, ήταν πριν λίγα χρόνια, τα τσιμπουκώματα στον Κάβο.
Διαγωνισμός πεολειχίας παρακαλώ.
Και πού είναι το κακό;
Το ότι δεν συνέβαινε σε κάποιους άλλους;
Μήπως επειδή το απαγόρευε η Χριστιανική μας πίστη;
Κι όμως…… Πάλι στηθήκαμε στις τηλεοράσεις χασκογελώντας και κατακρίνοντας κάτι που μας φάνηκε παράξενο, περίεργο ή άπρεπο.
Σαφώς και δεν συνηθίζεται ένας τέτοιος διαγωνισμός, αλλά σε ελεύθερη χώρα ζούμε και όποιος θέλει παίρνει μέρος σε ότι διαγωνισμό θέλει, ανάλογα με το ταλέντο του.

Να μην θυμηθούμε και το πλοίο της αγάπης, που μαζεύτηκαν όλοι οι «επιφανείς επιχειρηματίες» του νησιού σε ένα γιότ, ντυμένοι μαθητριούλες, και έπαιζαν τους γιατρούς με τις νοσοκόμες (μόνο για άντρες παρακαλώ). Απ’ όλα βρίσκεις σε αυτό το νησί ρε παιδί μου.

Για να είμαι ειλικρινής, τέτοια θέματα συμβαίνουν σε όλη την Ελλάδα και γι αυτό κάθε μέρος βγάζει μέχρι και παροιμίες για τις γυναίκες τους. Για παράδειγμα, τα μεγαλύτερα σκυλιά του σεξ, λένε ότι είναι οι Λαρισαίες. Έχουν βγει κάμποσα στη φόρα. Για τις Σέρρες λέει ένα ρητό «Πάρε μία Σεράια, για να χαρεί όλη η παρέα». Καλά.. Για τις Πατρινές … δεν το συζητάω. Αλλά ας το δεχτούμε. Μέσα σε όλο αυτό το (για κάποιους) πουταναριό, οι Κερκυραίες έχουν μεγάλη θέση. Μόνο που το έχουν εξελίξει το θέμα της πουτανιάς.
Γιατί, να σας θυμίσω.
Πουτάνα, δεν είναι κάποια, που τον παίρνει όπως λάχει, όπου λάχει. Είναι στη ψυχή, στην αντίληψη και στην σκέψη. Σαφώς χειρότερο.

Και ερχόμαστε στο επίμαχο θέμα. Εμπόριο λευκής σαρκός στο Νησί. Μαστροπεία. Πριν λίγες μέρες, ναρκωτικά, κόκες, ξεμπουρίσματα, τοκογλυφίες, τοκογλυφίες με συναλλαγή ναρκωτικών. Και τώρα αυτό. Και όλοι πέσατε από τα σύννεφα. ΟΛΟΙ.

Αναρωτιέμαι. Πάμε καλά;
Σε ένα νησί που όλοι μεταξύ μας γνωριζόμαστε, και ξέρουμε το ποιόν του άλλου, αποφασίσαμε να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Και ειδικά γι αυτό.
Τι κακό έγινε δηλαδή που δεν το ξέραμε;
Τα κωλόμπαρα που υπάρχουν στο νησί δεν τα ξέραμε;
Τους μαστροπούς που τα διαχειρίζονταν δεν τους ξέραμε; (Εδώ κοντά στη πόλη, παππάς νοίκιαζε το ακίνητό του σε τέτοιο μαγαζί).
Τις πουτάνες δεν τις ξέραμε;
Ξεχάσαμε που πριν μερικά χρόνια που είχε έρθει ο στόλος, κάποιες από αυτές γέμιζαν τα αμάξια τους με παλικάρια από το Κεντάκι και την Νέα Ορλεάνη κάθε μισάωρο;
Τι νομίζατε;
Ότι τους έδειχναν τα αξιοθέατα; Αυτό δεν είναι μαστροπεία; Γιατί η αρχιτσατσα με την BMW 520 το έκανε γιατί το έπαιζε επιχειρηματίας. Τα κοριτσάκια που είχε μαζί της, όμως τα εκβίαζε. Και αυτά τα κοριτσάκια εκείνες τις μέρες ξεπέταγαν δέκα και δεκαπέντε άτομα την ημέρα. Κι εσείς οι ηθικολόγοι απλά ηθικολογούσατε, ενώ μετά πηγαίνατε και αφήνατε τον ή την σύζυγο, και παρτουζονόσασταν με τον όποιο τυχόντα σας έκανε κέφι, αδιαφορώντας αν από την κλειδαρότρυπα σας έπαιρνε μάτι το παιδί σας ή ο/η σύζυγος.

Στο επίκαιρο θέμα μας, κάποιοι μπλέχτηκαν έμμεσα ή άμεσα με το θέμα. Το οποίο σε λίγες μέρες θα ξεχαστεί. Όπως ξεχάστηκαν και τα προηγούμενα θέματα με τα ναρκωτικά και τις τοκογλυφίες.

Θεωρώ ότι η επί χρήμασι πουτανιά, θα πρέπει να υπάρχει, γιατί πολύ απλά αποτελεί λειτούργημα. Κάποιοι, για διάφορους λόγους, πρέπει να πηδήξουν ρε αδελφέ. Αφού οι ηθικοπλάστες, ηθικολόγοι και προ πάντων καλοί Χριστιανοί δεν θέλουν σπίτι με το κόκκινο φωτάκι… Να δεις μωρέ πως το λένε. Αααα ναι… Μπορδέλο. Άσχετα αν το νησί τους έχει γίνει εντελώς πουταναριό. Το κόκκινο φανάρι τους ένοιαξε.

Από την άλλη, είναι να βάζεις και τα γέλια. Εν μέσω οικονομικής κρίσης, δημόσιοι υπάλληλοι να εμπλέκονται στο θέμα;
Μα αυτό είναι παράνομο.
Παίρνουν τον μισθό τους και τα άλλα τα παίρνουν μαύρα;
Και ο εγκέφαλος της σπείρας;
Κόρη παπα;
Που ακούστηκε;
Που οδεύει η άμοιρη εκκλησία;
Εκεί θα συμφωνήσω.
Να τιμωρηθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν μπορεί στο δημοσιοϋπαλληλίκι σου αδελφέ να το παίζεις πουτανίτσα και να είσαι και χαραμοφάης, (δεν τους παίρνει όλους η μπάλα), και να είσαι και τσατσά το βράδυ…. Και ο άλλος να είναι άνεργος.
Δεν τσουλάει το σύστημα έτσι βρε αδερφέ.

Εν πάση περιπτώσει.
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι το εξής:
Τόσα χρόνια, μαθαίνουμε για σπείρες συμμοριών με ναρκωτικά, τοκογλυφίες, εμπόριο όπλων, εκτελέσεων συμβολαίων θανάτου και δεν λέμε τίποτα, αλλά στα διάφορα clubs του νησιού τρέχουμε και βγάζουμε φωτογραφίες μαζί τους, αλλά μόλις ακούσουμε κάτι για πουτάνες, αμέσως τρέχουμε να το κατακρίνουμε.
Οπότε όταν σας λέει κάποιος ότι ζείτε σε ένα μεγαλειώδες πουταναριό, να έχετε και το θάρρος να το δέχεστε.

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: