Περί Σφακιανάκη και όχι του Νότη!

____________________1


Advertisement

Όπως κάθε χρόνο συνηθίζεται στο Στρατό και στα Σώματα Ασφαλείας γίνονται οι λεγόμενες Κρίσεις.
Κρίθηκε λοιπόν μέσα στους πολλούς Αξιωματικούς και ο Υποστράτηγος Εμμανουήλ Σφακιανάκης της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και μετετέθη σε άλλη Υπηρεσία.
Τί πιό φυσιολογικό!!! Δεν θέλω να φανταστώ να είχε προαχθεί νεώτερός του και να απολυόταν τί θα γινόταν!!! Ακόμα και για την τοποθέτησή του σε άλλη υπηρεσία οι «γνωστοί αλαλάζοντες» άρχισαν να φωνασκούν και να χτυπιούνται.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του ο κος Σφακιανάκης είναι 53 ετών, κατατάχθηκε στην Αστυνομία το 1984  άρα έχει 32 χρόνια υπηρεσίας (στα 35 καίγεσαι) ικανότατος Αξιωματικός με σπουδές στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και με σοβαρό έργο που μάλιστα έχει βραβευθεί.

Το Συμβούλιο Αρχηγών έκρινε πως πρέπει να απομακρυνθεί από αυτή τη θέση.  Η δική μου άποψη είναι ναι, γιατί όχι;. Μήπως είναι ώρα να αναδειχθεί ένας νεώτερος, ίσως και ικανότερος, ίσως, ίσως.
Γιατί αυτή η ξαφνική εμμονή σε έναν άνθρωπο ικανότατο που έκλεισε όμως το κύκλο του.

Ο κος Σφακιανάκης δεν θα χαθεί πιστεύω. Εκδίδει βιβλία, έχει τα προσόντα, έχει τις ικανότητες αμα τη απολύση του από το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. να διαπρέψει ως καθηγητής σε Πανεπιστήμιο.

Εκείνο που δεν κατανοώ είναι την πρεμούρα κάποιων στο πρόσωπο Σφακιανάκης και γιατί να μη δοθεί η ευκαιρία σε κάποιον νεώτερο. Οι μοναδικότητες πλέον δεν υπάρχουν.

Να σας θυμίσω μόνο πως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες ικανότατοι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που το Κράτος είχε πληρώσει για εκπαιδεύσεις, με εμπειρία στην Αντιτρομοκρατική, μπήκαν στα ψυγεία!!!
Εκεί απροκάλυπτα γιατί ήταν του ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν τους ήθελε ούτε να τους δει!!!


Advertisement

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: