Δεν μας αξίζει!!!

Γράφει ο Σπύρος Χειρδάρης

 

Μετά από πολλούς κόπους, ζόρια, στριψίματα,  καθυστερήσεις με εξώδικα για πέτρες, βράχους και ανούσια τιτιβίσματα, άρθρα και κραυγές, Θεού θέλοντος και Αγίου διαβαίνοντος, ετελείωσε ο πεζόδρομος   της Ευγενίου Βουλγάρεως/Γεωργίου Θεοτόκη ώστε και οι έμποροι να κινηθούν αλλά το κυριότερο να λήξει η ομηρεία των κατοίκων της περιοχής και μιας ολόκληρης συνοικίας αυτής των Αγίων Πατέρων.
Πολλοί είναι  εκείνοι που συνεχίζουν να απαιτούν αυστηρά τη πεζοδρόμηση είτε γιατί δεν μπορούν να εννοήσουν οτι η Παλαιά Πόλη της Κέρκυρας κατοικείται, είτε επειδή το μόνο που τους αφορά η πάρτη τους.


Advertisement

0
Η γκρίνια όμως δεν σταματά ποτέ, αμέσως μετά το πέρας της κατασκευής του «πεζόδρομου» που υποχρεωτικά ο Δήμος δεν πρέπει να επιτρέψει να απλωθούν τραπεζοκαθίσματα αφού ανά πάσα στιγμή πρέπει να διευκολύνονται τα οχήματα πρώτης ανάγκης αλλά και τα αυτοκίνητα των μονίμων κατοίκων φυσικά όχι για να σταθμεύσουν κάτω από το σπίτι τους , αλλά για να διευκολυνθεί ο μόνιμος κάτοικος, ενοχλεί το είδος της «πέτρας» που χρησιμοποιήθηκε.
Ακούστηκαν φωνές για κακή κατασκευή, κάτι που μπορεί να συμβαίνει  αλλά αυτό θα το δείξει η χρήση. Ακούστηκαν φωνές πως αυτό το είδος «κυβόλιθου» δεν αρμόζει με την Επτανησιακή αρχιτεκτονική αλλά χρησιμοποιείται από Βουλγαρία και πάνω. Ακούστηκαν φωνές για το είδος του «γρανιτόλιθου» που χρησιμοποιήθηκε, ότι ενοχλεί στο περπάτημα.  Γενικά μια γκρίνια που πραγματικά στο τέλος ακόμα και ο πιό καλοπροαίρετος θα πει «Μάλλον δεν είστε άξιοι όχι για πεζόδρομους αλλά ένας καρόδρομος σας αρκεί».

Πεζόδρομοι σε διάφορα μέρη της Ελλάδος που μπορούν και περπατούν!!!

Κάντε τις παραγγελίες σας on-line στα Goody’s

Πεζόδρομοι σε διάφορα μέρη της Ευρώπης που μπορούν και περπατούν!!!

Κάντε τις κρατήσεις με την Ολυμπιακή με ένα κλικ.

Σχολιάστε